Betaalde gokkasten

Betaalde gokkasten

Indien je echt geld wil verdienen met online fruitmachines en gokkasten dan is het natuurlijk altijd mogelijk om de gratis gokkasten in te ruilen voor gokkasten waarop je tegen betaling voor echte Euro’s kunt spelen.

Betalingsmogelijkheden

Er zijn een aantal betalingsmogelijkheden. Zo is het mogelijk om met creditcard (bijvoorbeeld VISA card of Mastercard) te betalen. Dit is een veilige manier, maar de betaling van uw credit card geschiet op een later moment, waardoor u voor onverwachte uitgaven kunt komen te staan.

Natuurlijk is het ook mogelijk om via uw rekening courant te betalen via iDeal. iDeal gokkasten zijn fruitmachines waarop u per iDeal eenvoudig kunt betalen. Alle grote Nederlandse banken zoals de Rabobank, ING, ABN AMRO, SNS, enz stellen u in staat om voor echt geld te spelen op idealgokkasten.

Naast ideal fruitautomaten zijn er ook nog alternatieve betalingsvormen, zoals Telepay Wallet, een digitale portefeuille. Pay & play en de Pay Safe Card zijn tevens oplossingen om tegen betaling op online gokautomaten te spelen.

Tenslotte is het ook mogelijk om telefonisch te betalen door een speciaal nummer te bellen. Dit kan op twee manieren.  Je kan telkens een bedrag van 1,30 overmaken of een ander numer bellen en dan komt er per minuut 0,80 euro bij je speeltegoed.

Bekijk onze iDeal gokkasten

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Betaalde gokkasten, 8.0 out of 10 based on 1 rating

Leave a Reply